Contact: Yvonne Vincenten

 info@natuurgeneeskundeleiden.nl

 (06) 511 011 64

Contact

Je mag me bellen, mailen of het contactformulier hieronder invullen als je wilt informeren of ik iets voor je kan doen. Telefonisch ben ik echter, vanwege afspraken, een vrij groot deel van de tijd niet bereikbaar; je kunt dan, als je wilt, altijd even een mail of WhatsApp bericht sturen. Dan reageer ik daar graag op. 

Wachttijd: als je een eerste afspraak wilt maken, dan is daar over ongeveer 4 à 6 weken ruimte voor. 

Voorafgaand aan onze eerste afspraak zal ik een anamneseformulier aan je mailen. Dit formulier mag je vóór het eerste consult invullen. Met die informatie krijg ik een goed beeld van jouw klachten. 

Mijn vaste praktijkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Mijn praktijkruimte bevindt zich in Dé Plek Leiden. Dit gebouw ligt tegenover polderpark Cronesteyn.

Er is één aandachtspunt, met name voor wie een hotmail account heeft; soms komt zo'n mail aan mij namelijk niet goed aan. Normaal ontvang je binnen een dag een reactie van mij. Mocht je dan nog niets gehoord hebben; stuur dan bijvoorbeeld alsjeblieft een Appje aan me op (06) 511 011 64. Dankjewel daarvoor!

 

Contacformulier

E-mailadres *
Onderwerp *
Jouw klachten, wensen of vraag *